Nove brezplačne nagradne igre
Aktualne nagradne igre
Pridružite se
BREZPLAČNO se včlanite v klub SuperKlik.com nagradne igre, kjer vas čakajo bogate nagrade
Včlanite se v klub brezplačnih nagradnih iger
Aktualne nagradne igre
Nove nagradne igre
Aktualne nagradne igre na SuperKlik.com
Nagrajenci
Izberite rubriko nagrajencev
Hitre povezave

Partnerski program

 

S partnerskim programom si povečajte možnost zadetka nagrade z nabiranjem dodatnih superklikov.

Kako lahko pridobim dodatne superklike?

Dodatne superklike si lahko pridobi vsak registrirani član SuperKlik.com tako, da nabira nove člane kluba. Za vsakega na novo pridruženega člana, ki opravi registracijo in potrdi svoj epoštni naslov, pridobi partner 20 superklikov, ki jih lahko uporabi v nagradnih igrah. Pa ne samo to! Partner pridobi tudi 10 superklikov za vsakega izžrebanega podčlana za ves čas tekočega članstva.

Za novega člana: 20 superklikov
Za izžrebanje podčlana: 10 superklikov

Vse te superklike lahko partner porabi poljubno in kadarkoli v nagradnih igrah. Predstavljajte si, kako lažje vam bodo nagrade dosegljive, ko boste imeli pod seboj 10 članov!

Kaj je superklik?

Superkliki so dodatni kuponi, s katerimi sodelujete v nagradnih igrah. Vsak dodaten kupon vam omogoča več možnosti pri žrebu. Če dodate 3 superklike v nagradno igro, se šteje, kot da ste 3x stopili v nagradno igro. Število superklikov izberete, ko se prijavljate na nagradno igro. Dodatne superklike zbirate s partnerskim programom, povabili, posebnimi nagradnimi igrami in branjem promocijskih sporočil.

Kako pripeljem novega člana?

Načinov za pridobivanje članov je več:

S pomočjo "Moje povabilo"

Z "Moje povabilo" stranjo v vašem uporabniškem računu, kjer preprosto vpišete poštne naslove svojih prijateljev in znancev. Spletna stran bo sama odposlala sporočila s predstavitvenim sporočilom in povezavo, ki bo beležila pridružene člane.

Z uporabo HTTP povezave

Povezavo "http://www.superklik.com/referer/vaš vzdevek" lahko prilepite v epošto, MSN, ICQ in podobne komunikatorje, na forume, klepetalnice ali spletne strani. Povezava sama beleži pridružene člane, bodite le pozorni, da uporabite svoj vzdevek, ki si ga nastavite v svojem uporabniškem profilu. Primer za uporabnika z vzdevkom "jure67" (http://www.superklik.com/referer/jure67)

Na spletni strani oziroma v forumih, kjer to dovoljujejo, lahko uporabite tudi HTML kodo za prikaz povezave. Kodo preprosto skopirajte iz spodnjega okenca. NE POZABITE uporabiti svoj vzdevek!

Nagradne igre
Povezava bo izgledala tako: Nagradne igre
 

Z uporabo bannerjev

Bannerji pridejo kmalu....

POZOR! Nedovoljeno pošiljanje in oglaševanje!

SuperKlik.com ne podpira spam-a oziroma nezaželenega pošiljanja epošte in nezaželenega oglaševanja, zato vas prosimo, da člane nabirate v skladu s pravili medija, kjer nabirate nove člane. Pridržujemo si pravico, da člane, ki ne bodo delovali po teh principih, izključimo iz portala SuperKlik.com.

Kršitve pravil

Registracije iste osebe pod svojim osnovnim računom ni v skladu z splošnimi pogoji. Naša programska oprema je narejena tako, da avtomatsko prepozna kršitelje na različne načine oziroma prepozna vzorce, ki odstopajo od normalnih in jih sama prijavi administratorju. Za prevzem nagrade se morajo osebni podatki v računu ujemati s podatki prevzemnika nagrade. V primeru kršitev bomo strogo ukrepali.

Pomoč

Nejasnosti? Za pomoč o partnerskem programu se lahko obrnete na partner@superklik.com.

Domača stran
Nastavite Superklik.com za vašo domačo stran in vsak mesec sodelujte brezplačnih nagradnih igrah
Brezplačne nagradne igre
Brezplačne nagradne igre
Super sponzor
» Pnevmatike  
Brezplačne nagradne igre
Sponzorji

» Rafting Soča
» Pralni stroj
» Zlato v penini
» Alpine
» Monitorji, kartuše, prenosniki

Brezplačne nagradne igre
Mnenja
cool stran! jaz sem se glihkar včlanila!pa je kar zabavno!malo surfam po spletu!pa je! uspešno...
laura henigman
Brezplačna nagradna igra
 
© 2005,2006 SUPERKLIK.COM Vse pravice pridržane
Nove brezplačne in aktualne nagradne igre z bogatami nagradami. Vsak dan, vsak teden, vsak mesec!